19 d’abr. 2013

Festa Dot

Dimarts 30 d'abril, tarda-nit

Us convidem a la primera edició de 'Festa Dot', una festa per celebrar la primavera organitzada per l’Associació de Mares i Pares de l’institut, el pròxim dimarts 30 d’abril. El propósit de la festa és que els estudiants, pares i mares ens trobem, xerrem una estoneta al pati i acabem sopant i ballant.

Durant la festa, diferents alumnes faran actuacions diverses, amb els “talents” que cadascú tingui. I hi haurà animació musical tota la vetllada. Al vespre, es faran botifarres per sopar. És imprescindible comprar els tiquets per avançat per poder tenir una previsió suficient.


Dimarts, 30 d’abril de 2013
De les 19 hores a les 23:59 hores
Pati de l’Institut

Els tiquets valen 5 euros i inclouen: entrepà de botifarra, beguda i sorteig sorpresa. Es poden comprar cada dia a l’institut, de 17 a 18 hores, i també durant tot el dia de Sant Jordi a la paradeta que munten els estudiants del Martí Dot a la Plaça de la Vila.

Us recordem que en aquesta paradeta els estudiants de 4º de ESO vendran roses, manualitats i llibres de segona mà. Us animem a tots a apropar-vos i ajudar a buidar la paradeta. Tindran coses molt maques.

1 comentari:

  1. Hola, som la família Rozalen i volem felicitar a tota l'organització de la festa, pensem que ha estat un encert. Va ser una jornada guapa i divertida. Gràcies als professors assistents que també eren uns quants i té el seu mèrit.
    Estem molt contents de l'institut. Felicitats de debò.

    ResponElimina